Over ons

Per 1 januari 2012 hebben we onze winkel gesloten, nu 1 september 2012 zijn we 9 maanden verder. De sluiting van de winkel is vlotter verlopen als gedacht. Een compliment aan onze klanten. Al onze klanten toonden erg veel begrip voor onze beslissing en hebben leuk kunnen profiteren van onze opruimingskoopjes.

Na deze 9 maanden kunnen we constateren, dat er veel vraag is naar reparatiediensten in onze omgeving, fietsen reparatie zowel als scooter en bromfiets reparatie.

Ook toont de klant veel begrip voor de beperkte openingstijden.

Woensdag, donderdag en vrijdag kan men terecht voor reparatie, echter wel op afspraak. Dit tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Vooral de scooterreparatie vergt veel tijd, zodat onze streeftijd voor de reparatie, van een dag niet gehaald wordt. We doen echter zeer ons best om de reparatie snel en goed te doen en op tijd klaar te hebben, meestal wordt u telefonisch bericht als de reparatie klaar is, ook houden we u op de hoogte van het kostenplaatje.

Langzamerhand krijgen we meer inzicht in de reparatiebehoefte van onze klanten. Vooral de 4 takt scooter vraagt meer onderhoud als de meeste mensen denken. Mocht  vragen hebben over onderhoud of reparatie, dan kunt u atijd vrijblijvend bellen, 046 443 17 18 of mailen naar wimsti@live.nl. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen.

Verder kunt ook terecht voor tweede hands fietsen, scooters en bromfietsen. Op al one tweede hands artikelen zit altijd minstens 3 maanden garantie en een servicebeurt gratis.

Om het plaatje compleet te maken, wij verzorgen ook motor revisie zoel van 2 takt als 4 takt. Wij bekijken het motorblok en maken een kosten taxatie, welke met de klant besproken wordt, waarna er een prijskaartje en reparatietijd aan gehangen wordt. Wij voeren alle revisie in eigenhuis uit en geven dan ook 6 maanden garantie op de werkzaamheden.

Mocht u nog vragen hebben, u kunt ons tijdens onze openingstijden altijd bellen of mailen.

Tot uw dienst,

Wim Stienen